Bliv kørelærer (kategori B)

Hos RenTrafik tilbyder vi uddannelse i et lærerigt og effektivt forløb, hvor du tilegner dig nødvendige kvalifikationer og de kompetencer der forventes i branchen.

Vi stiller selv høje krav til vores undervisere og kørelærere. Den faglighed og respekt for jobbet ønsker vi at videreføre til vores kursister.

Jobbet som kørelærer er et særdeles populært erhverv. Du bestemmer selv dine arbejdstider, arbejdsdage og planlægger selv din ferie – som kørelærer er du din helt egen herre.

Du vil som kørelærer få en afvekslende hverdag med teoriundervisning, undervisning i skolevogn og praktisk undervisning på køreteknisk anlæg. Efter afsluttet uddannelse har du mulighed for at arbejde for en allerede etableret køreskole, eller åbne din egen køreskole.

Pris for uddannelsen

Uddannelsen er opdelt i 2 semestre, og koster kr. 23.100,- pr. semester.

Samlet pris: 46.200,-

Hos RenTrafik får du ubegrænset antal køretimer på 2. semester, så du bliver klar til en hverdag som kørelærer.

Hvor lang tid tager uddannelsen?
Uddannelsen til kørelærer er fordelt på 2 semestre, der hver især tager 4 måneder. Begge semestre afsluttes med en eksamen.

Uddannelsen gennemføres hos RenTrafik i Haslev.

Formelle krav

Hvis du ønsker at gå i gang med kørelæreruddannelsen til personbil, er der en række krav der skal være opfyldt.

  • Du skal være fyldt 24 år
  • Du har førerret til kategori A (motorcykel), B (almindelig bil), C (lastbil) og C/E (lastbil + hænger)
  • Du må ikke i de seneste 2 år have været frakendt førerretten eller fået denne inddraget administrativt.
  • For at blive kørelærer skal du opfylde bestemmelserne i færdselslovens § 66, stk. 1, om alder, førerret, uddannelse, prøve samt om straf.
  • Du har gennemført et pædagogisk undervisningsforløb der er målrettet undervisning af voksne. Undervisningen skal være godkendt af justitsministeriet som adgangsgivende til kørelæreruddannelsen.

Der kan søges merit for den pædagogiske del af uddannelsen, hvis kravene opfyldes på anden vis. Dokumentation til dette sendes til færdselsstyrelsen for endelig godkendelse. Kontakt RenTrafik for spørgsmål og vejledning.

Bliv klar til uddannelse
Har du alle de nødvendige kørekort for at blive kørelærer? Som uddannelsescenter kan vi tilbyde hurtig og effektiv erhvervelse af lovmæssige kørekort.

Hos RenTrafik uddanner vi mange nye kørelærere til bil. Lad os hjælpe med at klæde dig på til uddannelsen, og udvid dine kompetencer som kørelærer.

Holdstart til kørelærer bil

2 marts 2020 kl. 17:30
1 september 2020 kl. 17:30

Kontakt os på telefon 93 93 90 90 eller via info@rentrafik.dk hvis du vil høre mere om vores uddannelser. 

© Copyright - RenTrafik