Godkendt uddannelsescenter

Hos RenTrafik tilbyder vi uddannelse med fokus på høj faglighed og tilfredse kursister. Gennem lærerig undervisning får du konkrete værktøjer og redskaber, som kan anvendes i din egen undervisning af elever.

Vi er stolte af vores høje udannelsesniveau og er én af de 16 uddannelsescentre der både uddanner elever, nye kørelærere og efteruddanner eksisterende.

RenTrafik er godkendt af færdselsstyrelsen, og skal indfri en række skærpede krav som uddannelsescenter. Det er din sikkerhed for et højt fagligt niveau på uddannelsen.

Som noget helt unikt tilbyder vi undervisning både dag, aften- og weekend. Det giver dig mulighed for at tilpasse uddannelsen til din travle hverdag.

5 grunde til at vælge os

Vi åbnede dørene op for første gang den 1. maj 2015 med et klart ønske; At drive et uddannelsescenter, der bygger på ærlighed og troværdighed.

  • Høj kvalitet & skarpe priser
  • Vi har ét af landets højeste uddannelsesniveauer
  • Fleksibelt & tilpasset forløb der passer til din hverdag
  • Nye skolekøretøjer til vores kursister
  • Dygtige & engagerede kørelærere

Har du alle de nødvendige kørekort for at blive kørelærer? Som ét af landets største uddannelsescentre kan vi tilbyde hurtigt og effektiv erhvervelse af lovmæssige kørekort til kørelæreruddannelsen.

Mød dine undervisere

Vi tror på, at tryghed skaber positiv udvikling i et uddannelsesforløb. Derfor er det vigtig for os, at vi skaber et godt samarbejde allerede fra uddannelsens start.

Vores undervisere har alle de nødvendige erfaringer, uddannelser og kvaliteter for at give god undervisning – og så er de alle en integreret del af vores unikke undervisningsform.

Janus Vorm
Kørelærer til kategori ABCDE

Nihat Vorm Tüfekcioglu
Kørelærer til kategori ABCDE

© Copyright - RenTrafik